August 27, 2011

hostelife in ramadhan :)

okeyh,,dah lama gilr tak update blog kann??heh---tatau nak tulis ape larh,,,okey,,hari ni nak share suasana 1st ramadhan kat bumi bainun,,hehe

3:45 am : bangun,,teman sue iron kat bilik iron,,tido kejap,,hehe
4:00 am : balik dorm,tido balik
4:15 am : sue kejut,,suruh mandi
4:35 am : habis mandi,,kejut Atiqah pegi sahur,,baring sementara tunggu yang lain siap,,
4:45 am : turun,,duduk kat tangga,,kumpul ramai2 pegi sahur sebab dah tau hari first je macam tue,,hehe
sebelum pukul 5 : gerak ramairamai naik DM,,
lebih kurang 5:30 : naik dorm,,buat essay pastu tertidur,, :D
6:30 am : bangun,,pegi ampaian,,pegi surau,,
6:45 am : siap2 pegi sekolah
7:00 am : kelamkabut pegi sekolah,,haha
7:10 am sampai 2:30 pm : perhimpunan n p&p.
2:30 pm : balik dorm,mandi tido,,
3:20 pm : siap2,,pegi prep
4:30 pm : kelamkabut balik prep sebab nak semayang zohor,,teruk betul,,
4:35 pm : semayang zohor,,baca quran sementara tunggu azan,semayang asar jemaah,,
5 lebih : balik dorm,tukar baju,buat maths,,pastu tertido,,
6:45 pm ; bangun,,siap2 pakai baju kurung,,pegi naik DM ngan Atiqah,,
7 lebih : berbuka!!
8:00 pm : balik dorm,tukar baju,turun surau,,semayang maghrib,,tadarus.
8:50 pm : isya',tarawih,witir jemaah,,
10:00 pm : siap2 pegi prep,,
10:30 pm : balik prep,,supper,,rollcall dengan PK HEM,,semua oke??bukan aku sorang,,haha
11:30 pm : balik dorm,,siap2 nak tido,,,good night!!


oke,,cube kira perkataan ape yg paling banyak,,,haha,,,it is TIDO!!haha,,nak buat macam mane ade TER maksudnya tak sengaja lahh,,,haha~~~lalala

0 commentslicious:

Post a Comment

Athirah Aziz's Copyright 2012 :)